Вратарят на Локомотив (Пловдив) - Илко Пиргов беше избран за

...
Вратарят на Локомотив (Пловдив) - Илко Пиргов беше избран за
Коментари Харесай

Илко Пиргов: Футболът в България върви с 10 години назад от този в Европа

Вратарят на Локомотив (Пловдив) - Илко Пиргов беше определен за футболист №1 на месец юли от спортните публицисти.

" Благодаря на всички спортни публицисти дали своят вот за мен. Като вратар работата ми е да избавям вратата от попадения, веселя се, че съумях да оказа помощ на отбора ми да продължи напред.

В последните години футболът се трансформира и в статистика, групирам всевъзможни информация, това е значима част от подготовката ми за дузпите, когато стартират дузпите имам някакво шесто възприятие, само че също по този начин играе роля шанса и шанса.
 Кофе Бабоне издаде входящ трансфер на Локомотив (Пд)
Кофе Бабоне издаде входящ трансфер на Локомотив (Пд)

" Смърфовете " подписаха с Джон Пол

Бях най-малкия в махалата в която живеех, слагаха ме на вратата и по този начин остана от детството. Сгъстеният цикъл ни попречи първоначално, много съществени футболисти ни напуснаха, с цел да окомплектоваш един тим е нужно време, а ние го нямахме, напуснаха ни 6 индивида, ще ни би трябвало още малко време за стиковка, защото в защита пристигнаха нови хора, в течение на мачовете ще ставаме още по-добри.
 Снимка 543601
Източник:

Чакаме мача със Славия, те са стойностен тим с положителни реализатори. Надявам се и с малко състезателен късмет да успеем да спечелим и първа победа. Надявам се да приключим в първите три тима в края на шампионата. ЦСКА и Лудогорец имат по към 25 равностойни футболисти, при нас нямаме 25 равностойни футболисти, мъчно ще се борим за купата. Като футболист съм желал да се класирам на първо време в класирането, задачата е по опция да играем в европейските шампионати.

Играем сполучливо против Лудогорец, в този момент в първия кръг мислите ни бяха за мачовете в Европа, с течение на времето и тренировките ще изглеждаме много по-добре. Има разлика в класите, като равнище сме може би надалеч от равнището на Копенхаген, футбола в България върви с 10-ина години след междинния футбол в Европа.
 Локомотив (Пд) се разделя с Парвиз Умарбаев?
Локомотив (Пд) се разделя с Парвиз Умарбаев?

Подготвя се неговата продажба

За да свалиш Лудогорец от върха би трябвало да направиш качествена селекция, там играят много чужденци, те влагат големи средства, от финансова позиция може би единствено ЦСКА ги приближава. Трудно ще ги смъкна някой от трона. За мен ще е чест да облека националната фланелка, дано националния селекционер Ясен Петров самичък да реши кого да повика ", завърши той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР