Вратарят на Локомотив (Пловдив) Динко Хоркаш съвсем скоро ще облече

...
Вратарят на Локомотив (Пловдив) Динко Хоркаш съвсем скоро ще облече
Коментари Харесай

Стражът на Локомотив предпочете да играе за Босна и Херцеговина на Ивайло Петев

Вратарят на Локомотив (Пловдив) Динко Хоркаш напълно скоро ще облече фланелката на националния тим на Босна и Херцеговина, оповестяват локалните медии. Той към този момент е провел диалози със селекционера Ивайло Петев и футболната федерация на страната и е приел предлагането им да играе за родината на своите родители. Вече е задействана процедурата за издаване на паспорт на 23-годишния пазач и се чака при започване на идната година той да получи първата си повиквателна от босненския народен тим.

Според информация на " Тема Спорт " Хоркаш е приел предлагането, защото е останал отчаян, че не е попаднал в състава на Хърватска за започващото в неделя международно състезание в Катар. Вместо него селекционерът Златко Далич се довери на Доминик Ливакович (Динамо Загреб), Ивица Ивушич (Осиек) и Иво Гърбич (Атлетико Мадрид).

Именно поради първия Хоркаш напусна Динамо Загреб през лятото и мина на " Лаута ", където се радва на най-хубавия интервал в своята кариера. Той стартира акцията като запаса на Илко Пиргов, само че в средата на август здравословни проблеми извадиха опитния пазач за малко от състава, а хърватинът сграбчи с две ръце своя късмет и от този момент е корав титуляр под рамката на черно-белите.

Хоркаш се отличава със страховит инстикт, наличие в наказателното поле и нюх към играта, който му разрешава постоянно да работи като финален бранител при извеждащи пасове зад отбранителния вал на Локомотив.
 Хебър ще подаде тъжба против съдиите от мача с Локомотив (Пловдив)
Хебър ще подаде тъжба против съдиите от мача с Локомотив (Пловдив)

Съдията Димитър Димитров управлява срещата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР