Вратарят на Локомотив Пловдив Динко Хоркаш може да се върне

...
Вратарят на Локомотив Пловдив Динко Хоркаш може да се върне
Коментари Харесай

Отново спрягат Динко Хоркаш за Динамо Загреб, шансовете да остане в Локо са малки

Вратарят на Локомотив Пловдив Динко Хоркаш може да се върне в клуба, откъдето започва кариерата му - Динамо Загреб. Източници от управлението на " смърфовете “, настояват, че Хоркаш има предложение да премине в отбора от Загреб през лятото, когато той ще стане свободен сътрудник.
Прочетете още
Както е известно, Хоркаш има контракт с Локо до края на този сезон и към този момент отхвърля да подпише нов. Хоркаш е получил увещание от хърватите, че ще бъде трансфериран в тим от Западна Европа и това е най-силният мотив за възможна договорка с него.

Съществува и дребна възможност Хоркаш да подпише нов контракт с пловдивчани, само че има две условия това да се случи. Първото е да се обясни обстановката по високите етажи на клуба, както и да му се изплатят дължимите досега суми. От друга страна, Хоркаш упорства Локо да не му пречи при добра оферта от задграничен клуб през лятото, твърди " Мач Телеграф “. И в двата случая Локомотив ще загуби пари - сега цената на 24-годишния вратар се движи към милион евро и той несъмнено е най-скъпият футболист на " черно-белите “.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР