Вратарят на Локомотив Пловдив - Динко Хоркаш, който беше в

...
Вратарят на Локомотив Пловдив - Динко Хоркаш, който беше в
Коментари Харесай

Хоркаш: Трябва да се върнем към това, което правихме в началото на сезона

Вратарят на Локомотив Пловдив - Динко Хоркаш, който беше в основата за това „ смърфовете “ да вземат точка против градския противник Ботев на „ Колежа “, показа мнението си след нулевото тъждество. Стражът на „ черно-белите “ съобщи, че се надява в най-скоро време тимът да се върне към играта си от началото на сезона.

„ Това е дербито - на техния стадион, без нашите почитатели. Разбира  се, че е мъчно. В някои обстановки нямахме задоволително успокоение. Поддадохме се на атмосферата. Важно е, че взехме една точка “.

Шест мача нямаме победа, само че в съблекалнята сме като едно семейство. Излизаме всеки мач да го спечелим. Ако не можем да бием, е значимо да не загубим. Предстои ни мач против Локо София, в който ще дадем всичко допустимо да вземем трите точки. Делим първото място с ЦСКА и Черно море, само че би трябвало да се върнем към това, което правихме на старта на сезона “.

„ Има доста положителни вратари в България. Не желая да приказвам за себе си, има други хора, които би трябвало да го вършат. Аз съм съсредоточен върху играта си в Локомотив Пловдив и идния мач с Локо София “, съобщи Хоркаш.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР