Вратарят на Локомотив Пловдив Динко Хоркаш категорично е отказал трансфер

...
Вратарят на Локомотив Пловдив Динко Хоркаш категорично е отказал трансфер
Коментари Харесай

Хоркаш отрязал поляци

Вратарят на Локомотив Пловдив Динко Хоркаш изрично е отказал трансфер в Полша. Това разкри един от сътрудниците на стража. 

“Офертата не удовлетворява играча в спортно отношение. Клубът, който има интерес към Хоркаш няма упоритости за Топ 4 в полското състезание, а това не дава отговор на неговите упоритости ”, безапелационен бе сътрудникът.

Оказа се, че ползата към любимеца на черно-бялата аудитория не идва от Заглебие Любин, а от 12-ия във краткотрайното нареждане Видзев Лодз и тъкмо това е предиздвикало вратарят да откаже този трансфер, макар положителните финансови условия, които са му били препоръчани, както и сериозната трансферна сума, която трябваше да приберат на “Лаута ”. При това състояние той е решил да извърши до дъно контракта си със смърфовете, който изтича през лятото и по-късно да напусне като свободен сътрудник. Хоркаш е безапелационен, че няма да одобри предлагането да удължи договора си и е подготвен да понесе следствията от това. Имаше алтернатива тази зима да се търси нов пазач, само че към този момент тя пропада.

Както е известно, преди няколко дни притежателят на Локомотив Пловдив Христо Крушарски се закани, че няма да бъде благоразположен към всички състезатели, които нямат предпочитание да се обвържат дълготрайно с клуба.

“Който не преподпише – хваща гората или сяда на пейката ”, съобщи той.

По този метод под угрозата да попаднат под ударите на предприемача са с изключение на Хоркаш още Евандро, Бабакар Дион и Мартин Паскалев. Четиримата са с договори до лятото. Евандро е мечтан от клуб от Китай.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР