Вратарят на Локомотив Пловдив Динко Хоркаш е със счупен пръст

...
Вратарят на Локомотив Пловдив Динко Хоркаш е със счупен пръст
Коментари Харесай

Хоркаш със счупен пръст след мача с Левски, “сините“ поискаха двама от “смърфовете“

Вратарят на Локомотив Пловдив Динко Хоркаш е със строшен пръст след мача с Левски. Хърватският пазач, който избави куп положения против " сините ", бе сменен наложително в 74-ата минута от Илко Пиргов.
Прочетете още
Хоркаш пострада още през първото полувреме след конфликт с Уелтън, само че продължи да играе. Болката обаче се е усетила и вратарят се строполи на тревата четвърт час преди края на мача. Прегледът е посочил счупено кутре.

Във втори следващ мач стражът е заменен поради травма. Той получи контузия и против Славия на " Овча Купел ", като и тогава беше сменен от Илко Пиргов. Днес ще стане ясно какъв брой време ще отсъства хърватинът.

В същото време стана ясно, че Левски желае двама от играчите на Локомотив през лятото. Става въпрос за бразилеца Джовани и крилото Бабакар Дион. 

Двамата са измежду най-добре представящите се чужденци за Локо през този сезон. Джовани даже означи победния гол за Локо против Левски, а Дион стана воин в първото пловдивско дерби през този сезон. 

От " Герена " разкриха, че двамата футболисти към този момент са в трансферния лист за лятото, твърди " Мач Телеграф ". Евентуалното им привличане зависи от продажбите на " сините ", които се чака да са солидни.

Припомняме, че има огромен интерес към трима от чужденците на " Герена " - Хосе Кордоба, Сонко Сундберг и Уелтън. Андриан Краев, който прави страховит сезон, също е в проектите на няколко клуба от Западна Европа. Очаква се " сините " да се разделят най-малко с двама от изброените, което ще налее прилична сума в бюджета на клуба за селекция.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР