Вратарят на Локомотив (Пловдив) Динко Хоркаш е на мнение, че

...
Вратарят на Локомотив (Пловдив) Динко Хоркаш е на мнение, че
Коментари Харесай

Динко Хоркаш: В Локомотив сме едно голямо семейство

Вратарят на Локомотив (Пловдив) Динко Хоркаш е на мнение, че почитателите на " черно-белите " са най-хубавите в България.

Хърватинът даде изявление пред клубната телевизия, в което разкри по какъв начин е приел офертата да дойде на " Лаута " и разяснява идния мач против ЦСКА 1948 от 12-ия кръг на Първа лига.

" Юноша съм на хърватския Динамо (Загреб). Когато пристигна офертата от Локомотив (Пловдив), аз я одобрих, тъй като разбрах доста положителни неща за града, за клуба и за това, че са извоювани доста титли в последните сезони. ", съобщи Хоркаш.
 Александър Томаш: Надявам се да извадим ФК ЦСКА 1948 от зоната на комфорта
Александър Томаш: Надявам се да извадим ФК ЦСКА 1948 от зоната на комфорта

Той приказва преди срещата

" Когато пристигнах в Локомотив, видях, че съблекалнята е като едно огромно семейство. Всички ме одобриха доста бързо. Треньорите са доста положителни. Очакванията им към нас са огромни, само че считам и знам, че можем да ги оправдаем. ", добави хърватският вратар на " черно-белите ".

Хоркаш обърна внимание и на последователите на пловдивския клуб: " Усетих магията на почитателите, когато бях титуляр за първи път за Локомотив. Те са невероятни. Смятам, че имаме най-хубавите в България. Те са нашият дванадесети състезател във всеки мач. Разчитаме на тях и им отвръщаме с положителни игри. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР