Вратарят на Локо (Пд) - Динко Хоркаш - може да

...
Вратарят на Локо (Пд) - Динко Хоркаш - може да
Коментари Харесай

Хоркаш сбъдва мечтата си, подписва с любимия му Динамо

Вратарят на Локо (Пд) - Динко Хоркаш - може да се върне в клуба, откъдето започва кариерата му - Динамо (Загреб), написа " Мач Телеграф ".

Източници от управлението на " смърфовете " настояват, че Хоркаш има предложение да премине в отбора от Загреб през лятото, когато той ще стане свободен сътрудник. Както е известно, Хоркаш има контракт с Локо до края на този сезон и към този момент отхвърля да подпише нов. Хоркаш е получил увещание от хърватите, че ще бъде трансфериран в тим от Западна Европа и това е най-силният мотив за възможна договорка с него.

Съществува и дребна възможност Хоркаш да подпише нов контракт с пловдивчани, само че има две условия това да се случи. Първото е да се обясни обстановката по високите етажи на клуба, както и да му се изплатят дължимите досега суми. От друга страна, Хоркаш упорства Локо да не му пречи при добра оферта от задграничен клуб през лятото.

И в двата случая Локомотив ще загуби пари - сега цената на 24-годишния вратар се движи към милион евро и той несъмнено е най-скъпият футболист на " черно-белите ". Хоркаш бе разгласен и за номер 1 от почитателите в обичайна ранглиста, която се организира в края на всяка година.

Почти цялата досегашна кариера на Хоркаш е обвързвана с Динамо (Загреб). Той е четири пъти първенец на Хърватия, въпреки и в никакъв случай да не е бил корав титуляр в отбора. На три пъти той е бил преотстъпван в други клубове, преди да се раздели с Динамо и да подпише с Локомотив.
 Локомотив (Пловдив) и Пирин (Бгр) търсят положителен край на полусезона
Локомотив (Пловдив) и Пирин (Бгр) търсят положителен край на полусезона

И двата отбора са разтърсени организационно и финансово
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР