Вратарят на Ливърпул Лорис Кариус показа, че с огромна решимост

...
Вратарят на Ливърпул Лорис Кариус показа, че с огромна решимост
Коментари Харесай

Кариус е щастлив в Турция, не мисли да се връща в Ливърпул

Вратарят на Ливърпул Лорис Кариус сподели, че с голяма решителност чака втория си сезон чартърен в Бешикташ и не мисли за завръщане на Острова. Германецът беше безапелационен, че има да изплаща дълг към почитателите на „ черните орли”.

Тимът приключи сезона на 3-о място в Суперлигата, като остана на 4 точки зад първенеца Галатасарай и на 2 зад подгласника Истанбул Башакшехир. Това значи, че Бешикташ ще започва непосредствено в групите на Лига Европа през идната акция, а огромната цел беше завръщане в Шампионската лига.

Кариус беше отпратен от Ливърпул след привличането на Алисон Бекер през предишното лято, като в последно време доближиха информации, че 2-годишният наем може да бъде скъсен. Рома беше посочен като един от отборите с действителен интерес към 25-годишния немец, само че очевидно казусът не е тъкмо подобен.

„ Имам дълг за погашение пред почитателите на Бешикташ. Не искам да си потеглям и не преглеждам други варианти”, разяснява Кариус пред „ Хюриет”.

„ Искам да остана в този популярен тим. Ще работя крепко, с цел да стана по-добър. Искам да печеля купата с моя тим през идващия сезон”, добави вратарят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР