Вратарят на Ливърпул Лорис Кариус може много скоро да се

...
Вратарят на Ливърпул Лорис Кариус може много скоро да се
Коментари Харесай

Кариус се приближава до Херта

Вратарят на Ливърпул Лорис Кариус може доста скоро да се завърне в Бундеслигата. Интерес към него демонстрира Херта (Берлин). От столичния клуб още през март заявиха предпочитание да привлекат стража, а по информация на Goal.com договарянията сред двете страни са в напреднала фаза и Кариус гледа позитивно на опцията още веднъж да играе в Германия.

За последно Кариус носеше екипа на турския гранд Бешикташ, само че приключи контракта си поради неизплатени заплати. Той написа писмо до почитателите на " черните орли ", в което изясни аргументите за раздялата и упрекна управлението на клуба, че не е направило нищо, с цел да реши казуса.

Договорът на вратаря с Ливърпул е до 2022 година, само че Юрген Клоп няма желание да разчита на него. За последно Кариус игра за мърсисайдци във финала на Шампионската лига против Реал Мадрид през 2018 година, когато направи две груби неточности, довели до голове във вратата му.

В Бундеслигата Кариус носеше екипа на Майнц 05 сред 2012 и 2016 година, след което Ливърпул го купи за малко под 5 млн. паунда.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР