Вратарят на Ливърпул Лорис Кариус е играл с мозъчно сътресение

...
Вратарят на Ливърпул Лорис Кариус е играл с мозъчно сътресение
Коментари Харесай

Детинските грешки на Кариус - заради комоцио

Вратарят на " Ливърпул " Лорис Кариус е играл с мозъчно разтърсване във финала на Шампионската лига против " Реал ". Травмата е породена след конфликт сред него и Серхио Рамос в Киев. Комоциото е и евентуалната причина за двете неточности на германеца, провалили британците.

В 48-мата минута на финала Кариус получава удар от Рамос, който остава неусетен от съдията. По-малко от три минути по-късно германецът позволява първата си сериозна неточност в мача. Направените пет дни по-късно проучвания на вратаря в Съединените щати демонстрират, че е бил със разтърсване.
Рамос не жали и съотборниците си Капитанът на "Реал " сподели на Диего Коста кой е шефът
" Знаците и главните признаци на Кариус допускат, че е имал образна пространствена дисфункция, която евентуално е настъпила директно след случая. "

Според един от водещите експерт в неврологията в България Росен Калпачки при сходна диагноза човек не може да усети незабавно дисконфорт.

Възстановяването от сходна контузия продължава няколко месеца, а докторите създали тестванията на Кариус в щатите са безапелационни, че той се усеща все по-добре.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР