Вратарят на Ливърпул Алисон Бекер призна, че отборът може да

...
Вратарят на Ливърпул Алисон Бекер призна, че отборът може да
Коментари Харесай

Алисон: Ливърпул не може да мисли за Шампионската лига в тази форма

Вратарят на Ливърпул Алисон Бекер призна, че тимът може да не помни за упоритостите си да играе в Шампионската лига, доката не откри формата си. Загубата от Уулвърхямптън във Висшата лига в събота остави отбора на 10-о място, на 11 точки зад Топ 4.

Мениджърът на отбора Юрген Клоп отхвърли да отбрани тима си след третата поредна загуба при посещение, което се слубва за първи път от 2012 година насам.

" Трябва да мислим за идващите мачове, ето какво можем да създадем ", сподели Алисон пред уеб страницата на " алените ".

" Не сме в позиция да мислим какво можем да създадем в края на сезона, само че е хубаво да забележим какво можем да подобрим и да спечелим. Това е ", счита бразилецът.

" Не сме в миг, в който сме уверени, само че опитваме. Направихме положително второ полувреме и тъкмо тогава ни вкараха още веднъж гол. Не вкарваш, а допускаш, изцяло е разочароващо. Трябва да спрем да пускаме глупави голове ", ядосва се той.

" Изглежда, че в първите 15 минути на мачовете сме две стъпки обратно и чак след това вършим стъпка напред. Имаме потребност да бъдем по-смели поради резултатите ", има вяра Алисон.

 

Българска телеграфна агенция / Автор: Христо Бонински
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР