Вратарят на Ливърпул - Алисон Бекер, коментира лошия старт на

...
Вратарят на Ливърпул - Алисон Бекер, коментира лошия старт на
Коментари Харесай

Алисон: Знаем, че не сме на нивото, което хората очакват от нас

Вратарят на Ливърпул - Алисон Бекер, разяснява неприятния старт на сезона от мърсисайдци. Бразилецът има вяра, че тимът му ще се усъвършенства в най-скоро време и е наясно, че в този миг футболистите не са на равнището, което хората са привикнали да гледат от тях.

„ Напълно наясно сме, че не сме на равнището, което се желае от нас и хората са привикнали да виждат. Опитваме се и се борим с това. Вярвам, че е единствено заради събитията към нас, а точно травмите “, сподели Алисон пред Independent.

“Има толкоз доста аргументи, които може да ги посочим с пръст, само че в последна сметка всичко зависи от самите нас – футболистите. Нужно е да имаме вярно отношение на терена и да работим срещу проблемите си, с цел да ги поправяме “.

„ Ще се изправим посредством футбола. Това е нашата концепция. Трябва да се придържаме към визията за играта ни. Трябва да се борим, даже физически от време на време. Навярно това е добър образец, от който можем да се поучим за този сезон. Срещу Евертън се подобрихме, въпреки да не постигнахме победа. Говоря за представянето и последователността в играта ни. Ще стигнем до нужното равнище “, приключи вратарят на мърсисайдци.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР