Вратарят на Левски - Пламен Андреев, сподели мнението си след

...
Вратарят на Левски - Пламен Андреев, сподели мнението си след
Коментари Харесай

Пламен Андреев: Видяхме, че не сме далеч от истината

Вратарят на Левски - Пламен Андреев, показа мнението си след отпадането от Лига на конференциите. " Сините " изгубиха реванша от плейофите за влизане в групите на шампионата с 0:2 от Айнтрахт Франкфурт на " Дойче Банк Парк ". 

„ Определено разочарованието е огромно, само че няма какво да създадем, би трябвало да вдигнем главите и да продължим напред. В шампионата би трябвало да печелим оптимално доста точки. Левски загуби от това, че им дадохме самодейността, само че Айнтрахт е огромен тим, видяхме разликата най-малко, не сме надалеч от истината “, стартира Андреев.

„ Определено този мач ни дава самочувствие, играеш плейофи в Айнтрахт, отпадаш с голове в последните 10 минути. Дадохме всичко от себе си, вярвахме, че ще продължим, не се получи през днешния ден играта ни. Имаме тежък мач с Хебър на „ Герена “, би трябвало да са главите ни там и да се простим на почитателите за отпадането. В шампионата конкуренцията е голяма, всички тимове са надградили доста, само че ние ще се борим до дъно да осъществим задачата си “, продължи той.

„ Борихме се мъжки, за всеки метър от терена, даже първото полувреме не им дадохме благоприятни условия, само че второто полувреме отпаднахме физически и те взеха самодейността. Утре ще мислим на трезва глава какво сме постигнали, какво не сме и какво би трябвало да научим, с цел да сме по-добри в идващите мачове. Не ни споделил нищо треньорът, той не приказва след мачове, приказва на идващия ден на трезва глава “, приключи Пламен Андреев “, приключи Пламен Андреев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР