Вратарят на Левски Пламен Андреев е пред своя мач №60

...
Вратарят на Левски Пламен Андреев е пред своя мач №60
Коментари Харесай

Пламен Андреев пред ново постижение с Левски

Вратарят на Левски Пламен Андреев е пред своя мач №60 във всички шампионати за отбора. 18-годишният пазач съумя да измести опитния си сътрудник Николай Михайлов и се трансформира в корав титуляр под рамката още при започване на предишния сезон, което му донесе повиквателна и за мъжкия народен тим, написа " Тема спорт ".
 Левски приема последния Етър в опит да си върне третото място
Левски приема последния Етър в опит да си върне третото място

Мачът е от 20:00 часа

През тази акция той стана дебютантът под рамката на Левски в Европа, опазил най-дълго суха мрежа. За първи път той се появи в мач на континенталната сцена при гостуването на Шкупи този сезон, извоювано с 2:0. В реванша от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите сините се постановиха с 1:0. Серията на Андреев продължи и в гостуването на Апоел Беер Шева, където след края на мача на таблото светеше резултат 0:0.

Още в 18-ата минута на конфликта с израелците на " Герена " Андреев сложи върха, а дуелът приключи с триумф за сините с 2:1, като вратарят позволи гол в 79-ата минута, вкаран от Йоан Стоянов. 18-годишният пазач записа и 20 сухи мрежи през предходната акция. През тази пропусна единствено една среща, откакто бе дадена отмора поради задължения в младежкия народен тим, и не взе присъединяване при триумфа с 2:0 над Пирин.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР