Вратарят на Левски - Пламен Андреев даде интервю пред колегите

...
Вратарят на Левски - Пламен Андреев даде интервю пред колегите
Коментари Харесай

Пламен Андреев: Ники Михайлов постоянно ми дава съвети, левскар съм от малък

Вратарят на Левски - Пламен Андреев даде изявление пред сътрудниците от dsport, в което приказва за това по какъв начин се усеща в първия отбор и какви препоръки получава от по-опитните си съотборници. Ето какво сподели стражът:

" Всичко е наред. Чувствам се като че ли съм на точното място в точното време. Работя непрекъснато за футболното и личностното му развиване, с цел да съм на равнището, на което се чака да си в клуб като Левски. Имах известни компликации при акомодацията ми към първия тим поради промяната на хората, с които съм работил в школата, само че за към два месеца ги преодолях. Много ми оказа помощ отношението на Славиша Стоянович и съотборниците ми. Чувствам се добре в съблекалнята.
 Максималната заплата на български футболист в Левски е 8000 лв.
Максималната заплата на български футболист в Левски е 8000 лв.

Изключение се прави само за Георги Миланов

Тренирам с първия тим от една година. Изискванията не са се трансформирали, те са идентични за всички възрастови групи, аз и преди играх на " Герена ". Натоварването в школата на Левски през последните години е доста високо и в това отношение не съм имал проблеми в първия тим. В началото имаше леко напрежение в мен, само че това беше по време на първия месец, до момента в който бяхме на подготовка в Хърватия, след това се отпуснах, тъй като ме одобриха доста добре в състава.

Няма нещо, с което да изненадам почитателите. Когато имам свободно време се срещам с другари в квартала, прави къси планински преходи със фамилията ми, когато времето е хубаво. Когато съм на лагер, си взимам книги с мен.
 Наско Сираков и Илиана Раева инспектират Левски
Наско Сираков и Илиана Раева инспектират Левски

Ще бъдат на контроли

Има доста неща от разнообразни естества, върху които би трябвало да работя. На всяка подготовка се старая да подобря техническите си качества. Представянето ми е обвързвано и с физическото, психическото и прочувственото ми положение. Работя доста и върху тях. Дължа увереността си на треньорите и съотборниците ми, които ми оказват помощ извънредно доста да се усещам сигурен в себе си по време на тренировки и мачове.

Изключително съм признателен на Ники Михайлов, който непрекъснато ми дава препоръки на тренировките. Винаги се стреми да ме успокои и да ми придаде убеденост, с цел да мога да покажа най-хубавото от себе си. Същевременно ми дава друга позиция от моята.

Любимият ми вратар е Мануел Нойер. Харесах го по време на Световното състезание в Бразилия през 2014. Тогава се показа на допустимо най-хубавото равнище и стана международен първенец, а и въпреки всичко играе в обичания ми задграничен тим.

Думите на Станимир Стоилов, че ще играя във всеки мач за Купата не ми вкарват напрежение. По-скоро ме кара да се усещам щастлив, че треньор като него е оценил качествата ми и ще ми даде този късмет. Същевременно не недооценявам и огромната отговорност. Купата е главната ни цел за този сезон. Убеден съм, че под управлението на Станимир Стоилов можем да донесем първи трофей на Левски от толкоз доста години. Левскар съм от дребен. Преди да заиграя за първия тим посещавах всеки мач. Това ми оказва помощ да знам каква отговорност е да носиш фланелката на най-големия тим в България с най-големите почитатели ", приключи Пламен Андреев.
 Ентусиазъм в синьо: 15 футболисти на Левски упражняват в почивните си дни
Ентусиазъм в синьо: 15 футболисти на Левски упражняват в почивните си дни

Миланов се възстановява
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР