Вратарят на Левски Николай Михайлов заяви, че сините са спечелили

...
Вратарят на Левски Николай Михайлов заяви, че сините са спечелили
Коментари Харесай

Николай Михайлов: Героите днес са нашите фенове

Вратарят на " Левски " Николай Михайлов съобщи, че " сините " са спечелили дербито с битка, а не толкоз с футбол. Стражът благодари на почитателите за поддръжката при триумфа с 1:0 против ЦСКА и изрази вяра, че ще бъде подготвен за идващия дуел. Михайлов получи травма още при започване на първата част, само че доигра мача, в края на който направи две страхотни спасявания.
" Левски " победи ЦСКА, пряк червен картон и автогол взеха решение дербито (ГАЛЕРИЯ) Съдията Владимир Вълков бе основно настоящо лице
" Тежък мач и за двата тима, веселя се, че успяхме да отбележим и да запазим суха мрежа. Три значими точки за нас. Невероятни почитатели, благодаря им, тази победа е за тях. Последния месец имаше много катаклизми в тима. Показахме себераздаване и с всеки мач стоим по-добре на терена. Имаше повече битка, не толкоз футбол ", стартира Михайлов.

" Още при започване на мача разтегнах, на следващия ден ще стане ясно какво е, уповавам се да е нещо малко и да съм подготвен за идващия мач. Без тима няма по какъв начин да съумея. Героите през днешния ден са нашите почитатели "

През второто полувреме не ни доближи последният пас за втори гол. На полувремето не сме си говорили за обстановката с Джеси, а за това, че би трябвало да отбележим втори гол. Гледаме мач за мач, уповавам се на все по-добра игра, вървим добре и сме на верния път ", приключи вратарят.

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР