Вратарят на Левски Николай Михайлов сподели, че тимът не може

...
Вратарят на Левски Николай Михайлов сподели, че тимът не може
Коментари Харесай

Николай Михайлов: На крачка сме от плейоф, в който никой не вярваше преди месец

Вратарят на Левски Николай Михайлов показа, че отборът не може да си разреши разпределяне в реванша против Хамрун от третия прелиминарен кръг на Лигата на конференциите.

Столичани завоюваха първия мач с 1:0 като посетител с попадение на Филип Кръстев.

" Беше тежък мач, не чаках такава опозиция. Футболистите им са чужденци, имат и 2-3 национали на Малта. Те си играят футбол, не сме в положение да ги подценяваме. На крачка сме от плейоф, в който никой не вярваше преди месец. Излизаме възобновени и готови пред нашата аудитория, с цел да продължиме в идващия кръг ", показа стражът на конференцията преди срещата.

Николай Михайлов има вяра, че публиката " сините " ще изиграе значима роля за идния дуел.

" Несериозно е това, играчите да не желаят да играят пред цялостен стадион. За 15-20 минути продадохме целия стадион. Ще създадем всичко допустимо да зарадваме почитателите с добра игра. Трябва да сме оптимално съсредоточаване, с цел да успеем да победим. Подготвили сме се доста добре. Теренът в Малта беше тежък, а времето беше убийствено. Играхме порядъчен мач, само че не съвършен. Вкарахме гол чак в 95-ата минута. Не би трябвало да разрешаваме разпределяне. Ще изиграем мача не на 90%, а на 100% ", добави той.

Сблъсъкът сред Левски и Хармун на стадион " Георги Аспарухов " е в четвъртък, 11 август, от 21:00 часа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР