Вратарят на Левски Николай Михайлов е толкова безгласна буква във

...
Вратарят на Левски Николай Михайлов е толкова безгласна буква във
Коментари Харесай

НилЛо сама си купила годежния пръстен, но... с картата на Ники М.

Вратарят на Левски Николай Михайлов е толкоз безгласна писмен знак във връзката си с Николета Лозанова, колкото е и на терена за обичания си тим. Половинката му не просто взима всички решения вкъщи, само че даже сама си е купила годежния пръстен, с който ритнитопковецът сякаш й предложи брак, настояват злите езици към двойката.

Наскоро НиЛо се похвали с дълго чакан годеж. След съвсем 20 години от първата им среща Ники Михайлов и Николета Лозанова най-сетне ще се врекат във честност, което по принцип рядко практикуват.

Мис Плеймейт 2006 първа заговорила за брак. На процедура тя сама предложила на вратаря, само че въпреки всичко го показали по този начин, като че ли той я е изненадал и трогнал.

Изненада обаче няма, защото годежният пръстен е от първокласната марка " Тифани ", която е обичана на Лозанова и хубавицата от Караджово я употребява от години. По този мотив се за приказва, че Николета взела кредитната карта на чехльото Ники и сама си купила пръстена, който е на стойност 35 000 $.



Ето го баровското украшение. Снимка: Инстаграм

Отдавна се твърди, че Николай Михайлов няма думата за нищо вкъщи. Близки до двойката настояват, че даже по време на секс Николета взимала всички решения за позите, интензивността и всичко останало, а по-късно се хвалила с това пред приятелки що за изпълнителен мъж има.

Дъщерята на Ники и Николета бе кръстена Борислава не тъй като бащата е споделил тежката си дума, а тъй като Лозанова решила да финален път да опита да се сближи със свекъра си Борислав Михайлов. Планът й сработи, защото Боби очевидно се трогна от жеста с името и най-сетне одобри връзката на сина си с Николета.

Припомняме, че Лозанова и Ники започнаха връзка за първи път през 2006 година, само че след 5 години тя се омъжи за сътрудника му Валери Божинов, на който роди момиченце, а той се залюби с певицата Алисия. Преди 8 години Ни Ло и Михайлов отново се събраха, а през днешния ден към този момент имат общо дете и готвят женитба.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР