Вратарят на Левски Николай Михайлов даде интервю пред клубната телевизия

...
Вратарят на Левски Николай Михайлов даде интервю пред клубната телевизия
Коментари Харесай

Рожденикът Ники Михайлов: Дано "подхлъзнем" хегемона "Лудогорец"

Вратарят на " Левски " Николай Михайлов даде изявление пред клубната телевизия точно на 31-ия си рожден ден. Националът показа, че е удовлетворен от свършеното на лагера в Австрия и гледа с оптимизъм към новия сезон. Михайлов съобщи, че клубът върви в вярната посока и си пожела през новата акция " сините " да са конкурентни на хегемона в родния футбол през последните години - " Лудогорец ".

" Доста неща се случват в " Левски " сега. Клубът върви постепенно, само че в вярната посока. До няколко години ще бъде радикално друг във всеки един аспект. " Сините " почитатели са зажаднели за победи и титли, откакто много ги изтормозихме последното десетилетие. За тях най-важното е да виждат, че вървим в вярната посока. Само тогава същинският левскар ще одобри протичащото се и ще ни поддържа. Надявам се, че в действителност ще бъдем действителен съперник на хегемона " Лудогорец ", ще се надиграваме като еднакъв с еднакъв с него и в даден миг ще успеем да го " подхлъзнем ", сподели стражът на 26-кратния първенец на България.
Николай Михайлов: Няма смисъл да се оплакваме и оправдаваме (ВИДЕО) Вратарят призна, че тимът на Косово е бил по-добрият на терена Снимка: Lap.bg
" Направихме добър и обединен колектив. Оптимист съм за бъдещето. Пожелавам си най-много да съм здрав, да вървим дружно напред и да реализираме задачите, които сме си сложили. Мисля, че свършихме много работа по време на тренировките. Натоварванията бяха на равнище. Нормално е да има известно психическо затормозяване, само че считам, че лагерът е доста пълностоен. Нещата вървят по проект, като най-важното е, че няма съществени здравословни проблеми в тима. И в двете контроли, които изиграхме досега в Австрия, можехме да запишем по-добри резултат, само че това не е толкоз значимо "
Тежък противник за " Левски " в Лига Европа (ВИДЕО) "Сините " против словашкия "Ружомберок "
" Не познавам състава на " Ружомберок ", само че когато приказваме за клуб от Словакия, си представям физически здрав и мощен тим. Ще гоним добър резултат в първата среща. За страдание, на реванша няма да можем да разчитаме на своите почитатели, което е огромна загуба за нас. Ще се опитаме да преодолеем противника, само че няма да ни бъде елементарно. Но то в последните години против кого действително ни е било елементарно? Ще дадем най-хубавото от себе си да продължим напред ", разяснява Михайлов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР