Вратарят на Левски Мартин Полачек е единственият, който е ненужен

...
Вратарят на Левски Мартин Полачек е единственият, който е ненужен
Коментари Харесай

Ненужен в Левски се инати, не иска да си ходи

Вратарят на Левски Мартин Полачек е единственият, който е непотребен на " Герена ", само че към момента не е разтрогнал своя контракт, нито е преотстъпен някъде чартърен. Словашкият бабанка обаче изясни, че и няма желание да напуща клуба.

" Трудно е да обясня за какво не играя. Една от аргументите може би е, тъй като се смениха трима треньори, откогато съм тук. Според единия прилягам на стила на игра, съгласно другия - не... Сега, при третия треньор, ми беше казано, че няма да разчита на мен, а той си пристигна напряко с нов вратар ", споделя Полачек пред словашко издание. " Не остана място освен за мен, само че и за резервата ми Божидар Митрев. И по тази причина в този момент упражнявам самостоятелно, организирам доста забавни занимания и във всяко едно от тях пробвам да потвърдя, че съм подготвен да играя във всеки един миг. Имам значим за мен контракт с Левски и се надявам да убедя треньора, че имам място в клуба ", продължи вратарят.

" Наскоро с партньорката ми се сдобихме с дете. Така че в този момент желая да съм спокоен и да имам непоклатимост в кариерата си. Мисля единствено за фамилията си и не мисля за нов тим. Но желая да се завърна някой ден в Полша. Определено бих желал да играя в Екстракласа ", изясни Полачек.

" Договорът ми с Млада Болеслав изтече и имах доста оферти. Избрах Левски, тъй като е огромен клуб, с доста почитатели, а и не на последно място - играеше в Европа. Но за жалост отпаднахме още на старта. Левски е много прочут клуб в Европа, а почитателите му са спонтанни, жарки и фантастични. Мисля, че Левски, както още Лудогорец и ЦСКА, биха постигнали доста, в случай че бяха в полския шампионат ", приключи вратарят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР