Вратарят на Левски Божидар Митрев, който вече получи подкрепа от

...
Вратарят на Левски Божидар Митрев, който вече получи подкрепа от
Коментари Харесай

Синя България застана зад Божидар Митрев

Вратарят на Левски Божидар Митрев, който към този момент получи поддръжка от почитателите на " сините " и съотборниците си след мача с Лудогорец, ще получи избор на доверие и от тренъорското управление.

Митрев ще продължи да бъде първи избор за вратар в идните значими борби за „ сините “ - реванша с ЦСКА-София, който може да избави сезона на отбора от " Герена ". Стражът ще застане под рамката на вратата още в сряда в дуела от Първа лига против ЦСКА-София.
 Левски загуби от Лудогорец с 0:1 - част II @@@

Срещу Лудогорец З1-годишният пазач хвана дузпа на Кешерю, направи и редица положителни намеси, само че в 8З-ата минута позволи непосредствено попадение след ъглов удар, изпълнен от румънския голмайстор на разградчини. След последния съдийски сигнал Митрев падна на терена и се разплака. Поплака и пред бранш „ Б ", само че почитателите поддържаха юношата на клуба.

След мача с Лудогорец даже започва акция " Аз съм Божидар Митрев ", кято включваше или промяна на профилната фотография с такава на вратаря на Левски, или най-малко издание на фотография на национала. Надписът на нея още веднъж трябваше да бъде " Аз съм Божидар Митрев ".
 Левски загуби от Лудогорец с 0:1 - част II @@@

Само за часове стотици почитатели на Левски си смениха профилните фотоси и сложиха фотос на Митрев. Хиляди пък споделяха посланието " Аз съм Божидар Митрев ", с цел да може то да доближи до " синия " капитан и да му вдъхне кураж.

 Левски загуби от Лудогорец с 0:1 - част II @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР