Вратарят на Левски – Николай Михайлов, говори след победата с

...
Вратарят на Левски – Николай Михайлов, говори след победата с
Коментари Харесай

Михайлов: Не вкарваме достатъчно, говоря непрестанно с Пламен

Вратарят на Левски – Николай Михайлов, приказва след успеха с 1:0 над Черно море. Стражът остана удовлетворен от трите извоювани точки, като подчертава, че отборът му играе добре против кандидатите за челните места, само че точковият актив не е задоволителен за „ сините “ в тези дуели.

„ Важен беше мачът, защото последните мачове играем предостатъчно, само че изпускаме точките. Имахме такива мачове и у дома. От началото на сезона с кандидатите за челните места не се представяме на равнище при точките. Беше извънредно значимо да вземем през днешния ден трите точки. Мачът се разви добре за нас. За мен е значимо, че в отбраната си свършихме работата добре и в този момент се готвим за Берое “.

„ Неоспорим факт е, че не вкарваме доста. Работим доста и пробваме разнообразни неща. Създаваме значително положения, само че не вкарваме елементарно. Говорим с Пламен всеки ден, естествени неща от процеса на един млад вратар. Аз съм минал още по-млад. Има поддръжка, би трябвало да го прекара. Работим дружно, всички сме с него и продължаваме напред. Аз съм сигурен, че благодарение на всички останали ще го направи “, сподели Михайлов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР