Вратарят на Евертън Джордан , който изигра много силен мач

...
Вратарят на Евертън Джордан , който изигра много силен мач
Коментари Харесай

Направи ли Пикфорд спасяването на сезона в Премиър лийг?

Вратарят на Евертън Джордан, който изигра доста мощен мач при успеха над Челси с 1:0 в мач от 35-ия кръг на Висшата лига в неделя, е посочил за какво е първи избор в националния отбор на Англия, счита съотборникът му Шеймъс Коулмън. 28-годишният Пикфорд направи значимо избавяне против, с цел да предотврати попадение за лондончани, което някои експерти описаха като спасяването на сезона.

„ Това беше осъществяване от международна класа, а ние го виждаме постоянно на тренировките. Точно по тази причина Джордан е избор номер 1 за титулярния състав на Англия “, разяснява Коулмън.

„ Това ми е работата – да върша спасявания и да оказа помощ на тима. Мисля, че всички положихме доста старания като тим. Много искахме да спечелим трите точки. Доволен съм “, съобщи Пикфорд.

Бившият полузащитник на Евертън Леон Осмън също изрече мнението си за спасяването на Джордан Пикфорд против Аспиликуета. „ Невероятно. Джордан получи много рецензии в предишното, тъй като имаше навика да прибързва. Но не и в този дуел. Мисля, че това беше най-хубавият му мач за Евертън и то в най-важния миг за тима през сезона “, разяснява Осман.

„ Изключително осъществяване. Джордан Пикфорд беше брилянтен “, сподели от своя страна коментаторът на Sky Sports Джейми Реднап.

If there were ever 2 saves which show my philosophy on goalkeeping… here it is.

- Desire to defend the goal
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР