Вратарят на Етър Христо Иванов заяви, че отборът му се

...
Вратарят на Етър Христо Иванов заяви, че отборът му се
Коментари Харесай

Христо Иванов: Тактическо надлъгване, важното беше да не загубим

Вратарят на Етър Христо Иванов съобщи, че тимът му се е опитал да излъже Локомотив (Пловдив), само че и нулевото тъждество на " Лаута " е добър резултат.

" Мисля, че се получи един неособено зрелищен мач за феновете, само че беше едно тактическо надхитряне. Не мога да кажа, че бяхме излезли да не загубим, искахме да ги надхитрим. Тактиката ни се получаваше и нещо напред ни липсваше да вкараме ", показа Иванов.

" Може би с оглед времето и тежкия терен, осъзнавахме, че в случай че получим гол, ще ни е мъчно да го върнем. И може би по тази причина играхме малко внимателно. Какво ни е липсвало, може да каже единствено треньорът. За дузпата нямам наблюдаване, тъй като имаше много хора пред мен, съгласно мен нашият човек не го фаулира. И за анулирания им гол мисля, че видях, че има засада, само че не мога да съм безапелационен и да давам мнение ", показа още Иванов и съобщи какви са задачите на Етър до края на сезона ", продължи вратарят на " виолетовите ".

" Играем мач за мач, желаеме колкото се може по-рано да избягаме от тежките мачове, които играхме предходната пролет, тъй като те в действителност са тежки. Не желая да приказвам за първа шестица, втора осмица и т.н ", приключи ветеранът.
Първа лига 10 кръг, неделя 30 септември  Локомотив (Пловдив) 0:0краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР