Вратарят на Етър Христо Иванов очаквано е щастлив от постигнатия

...
Вратарят на Етър Христо Иванов очаквано е щастлив от постигнатия
Коментари Харесай

Христо Иванов: Болярският дух се оказа решаващ

Вратарят на Етър Христо Иванов предстоящо е благополучен от постигнатия резултат, а точно победа с 2:1 против Дунав в Русе. По този метод след общ резултат 4:1 в двете срещи от плейаутите в Първа лига, отборът му резервира елитния си статут, а Дунав ще играе бараж за оцеляване с третия във Втора лига - Царско село.

Етър остана в елита, Дунав отиде на бараж

Иванов направи страхотни спасявания и бе избран за ирач номер 1 в срещата от читателите на Gong.bg.

“Искам да благодаря на всички момчета, които в последните няколко седмица се биха и се бориха ужасно мъжки. Успяхме да извоюяваме задачата си. Важното е, че изпълнихме нашата цел, въпреки и мъчно. Много мъчно беше през днешния ден, изключително след техния гол. Имаше едни 5/10 минути, които бяха в действителност “уау”. Евала на всички момчетата, макар че не ни вървеше играта. Дадоха борбата, от която имахме нужда”, сподели Иванов.

Красимир Балъков: Етър и ЦСКА са ми обичаните тимове

“Усещах, че не стоим доста добре след гола. Като цяло през първото полувреме не мога да кажа, че играхме най-хубавият ни футбол. Целта беше да дойдем и да реализираме резултат, който ще ни даде оставането. Казах преди първия реванш с Пирин, че ще покажем болярския дух. Колкото и да звучи клиширано, мисля, че се хвърлихме доста мъжки. Огромният дух, който имахме в съблекалнята, се оказа решителен. Цяла пролет се опитваме да играем прекрасен футбол, който обаче на избрани моменти ни носеше повече негативи, в сравнение с позитиви. В последна сметка си казахме, че играем за идната година и даже да не играем красиво си казахме, че би трябвало да се борим и да се хвърлим до последно, тъй като три, четири мача вземат решение цялата година”, добави той.

Иванов разяснява и бъдещето си в Етър: “След почивката започваме подготовка. Продължавам да бъда част от Етър уповавам се и следващата година.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР