Вратарят на Дунав Русе Благой Макенджиев взе наградата за „Играч

...
Вратарят на Дунав Русе Благой Макенджиев взе наградата за „Играч
Коментари Харесай

Макенджиев: Гледаме към ЦСКА 1948, с Лудогорец е ясна работата

Вратарят на Дунав Русе Благой Макенджиев взе премията за „ Играч на мача”, откакто неговият тим направи нулево тъждество при визитата си на Ботев Враца. Стражът призна, че се надява „ драконите” да отстранят ЦСКА 1948 за Купата на България, а по-късно с Лудогорец е „ ясна работата”.

„ Мисля, че тази бутилка е за тима, освен за мен. Допуснаха единствено два удара към вратата и нямах доста работа. Тимът от Враца ни превъзхождаше игрово, само че който и да беше вкарал гол щеше да бие. Работата ми е да избавям, а в случай че ударът му беше по прецизен, топката щеше да влезе”, приказва Макенджиев.

„ Може би методът, по който заиграхме в отбрана и спряхме да вършим глупави неточности, даже да си вкарваме автоголове, и на това се дължи положителната серия. С ЦСКА и Черно море можеше да вземем повече съгласно мен”, продължи той.

„ Има доста футболисти, които са с цялостен актив от минути. Ако се работи добре, обикновено е да заслужаваш да играеш. Гледаме идващия мач, не можем да прескачаме дуели. Сега имаме тежко пътешестване до Русе, след това до София. Ако можем с ЦСКА 1948 за Купата на България да вземем нещо, с Лудогорец е ясна работата… Каквото сабя покаже, всеки тим излиза и демонстрира каквото може против тях”, приключи Благой Макенджиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР