Вратарят на Черно море - Иван Дюлгеров говори пред Дарик

...
Вратарят на Черно море - Иван Дюлгеров говори пред Дарик
Коментари Харесай

Иван Дюлгеров: Разбира се, че имаме състав за Европа

Вратарят на Черно море - Иван Дюлгеров приказва пред " Дарик " преди идния мач с Левски на " Тича " във Варна. Националният пазач уточни мощните страни на " сините ". Той разяснява и бъдещето си, като акцентира, че ще беседва по тази тематика с управление след края на сезона.
 Илиан Илиев: Най-трудно ми е да разясня такива мачове, би трябвало да търсим максимума против Левски
Илиан Илиев: Най-трудно ми е да разясня такива мачове, би трябвало да търсим максимума против Левски

" Държахме положително движение за този сбит цикъл "

" Отборът играе добре в отбрана. Вече сме си напаснали. Има една добра заварка сред целия тим. Още сезонът не е завършил. Гледаме единствено напред и се стремим към най-хубавото. Може би това е един от най-силните ми сезони досега. Трябва да подобря още играта с крайници. Това е ключът, с цел да израсна още повече. Работим на тренировки върху това.

Психологически мисля, че сме по-стабилни от Левски. Това е едно от преимуществата ни и второ, че ще играем на нашия стадион, където нямаме загуба през този сезон. Силните страни на Левски са във фаза офанзива. Имат доста класни футболисти. Трябва да бъдем деликатни.

В офанзива всичките футболисти на Левски са чужденци. Рикардиньо, Лима, Марин Петков са страхотни футболисти. Те основават всеки мач проблеми на всеки вратар и на всяка отбрана. Не познавам Иван Андонов персонално. Гледах мача с ЦСКА. Момчето изигра много добър мач. Бих го посъветвал да играе с по-голямо самочувствие. Видях доста позитиви в играта му. Всички знаем, че без неточности няма напредък.
 Ще изхвърлят ли съдиите Черно море от тройката?
Ще изхвърлят ли съдиите Черно море от тройката?

Очакванията са за доста " гореща " атмосфера на мача с Левски в събота вечер

И трите тима (ЦСКА, Локо Пловдив и Левски) са доста положителни. Така си направихме нещата, че да ни бъде мъчно. Можеше да си решим към този момент класирането с мача в Пловдив. Много близки точки сме. Всеки може да се намеси в битката за второто място. Разбира се, че имаме състав за Европа. Имаме много опитни футболисти. Димов, Живко Атанасов са опитни, играли са в Европа и в огромни клубове. Мисля, че тимът е подготвен за това ново предизвикателство да играе в Европа. Единствената цел на тима е да сме там.

На първо място е да осъществим задачата в Черно море, да се класираме колкото се може по- напред в класирането. По опция да сме втори, тъй като Лудогорец е първи. След сезона ще седна да го мисля с управлението по какъв начин иска ми се развие кариерата ".
 Преди Черно море - Левски: Представят ария за варненци
Преди Черно море - Левски: Представят ария за варненци

Ето каква е тя
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР