Вратарят на Черна Гора - Милан Миятович - е добре

...
Вратарят на Черна Гора - Милан Миятович - е добре
Коментари Харесай

Милан Миятович: Яд ме е, че не бях в Левски при спечелването на Купата

Вратарят на Черна Гора - Милан Миятович - е добре прочут у нас. Той игра за Левски преди 3 години, а също така в този момент е в саудитския Ал Адала - т.е. в едно състезание с мегазвездата Кристиано Роналдо.

" Беше доста прелестно, когато разбрах, че Роналдо ще пристигна да играе тук. На 4 април ни следва дуел против Ал Насър, нямам самообладание. Мачът ще е тъкмо след паузата за националните тимове. Разликата в класите е огромна, тъй като това е отбор с обичаи в Саудитска Арабия и неслучайно всяка година е измежду кандидатите за купата. Освен това, бюджетът на клуба е огромен. Знаем, че ще ни е мъчно, само че единствено можем да спечелим от едно положително показване против подобен тим ", стартира Миятович пред Българска национална телевизия 1.

" Можем да кажем, че в нашата група има два по-силни тима. Това са отборите на Сърбия и Унгария. Те ми се костват любимците за първото място. Въпреки това обаче считам, че и ние имаме късмет за нещо положително. Мисля, че нашият отбор и този на България се приближават като качество. Първият мач е тъкмо сред нас, а неведнъж той се оказва решителен. Ако стартираш добре, това може да ти даде самочувствие отсега нататък. Гостуването ни в България е основно, би трябвало да дадем всичко от себе си ", добави вратарят.
 Милан Миятович: Няма други почитатели като тези на Левски
Милан Миятович: Няма други почитатели като тези на Левски

" Те помогнаха за спасението на клуба "

" Вероятно е опитът да помогне. Стефан Савич е един от значимите играчи на Атлетико Мадрид, до момента в който Стеван Йоветич сега е част от Херта и немския футбол. Би трябвало да оказват помощ с самостоятелни качества и с опит ", продължи той.

" За мен това посещение ще бъде по-емоционално, тъй като още веднъж ще дойда в България. С Левски изкарах прочут интервал от време, усещах се добре и ще се веселя още веднъж да посетя страната. Следя какво се случва на " Герена ". Знам, че клубът беше и продължава да е в тежка обстановка. Феновете са главната движеща мощ, която оказва помощ на тима. Мисля, че малко по малко нещата ще се стабилизират. Време е клубът да се върне там, където е неговото място. Яд ме, че към този момент не бях в тима, когато отборът случели Купата не България. Знаех, че Левски е популярен клуб и рано или късно триумфите ще дойдат. Видях какво значи за почитателите и каква обич демонстрират на футболистите. Тъжно ми е, че не успяхме дружно да вдигнем трофей, само че се веселя за играчите и хората. Те го заслужават ", приключи вратарят.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР