Вратарят на Челси Едуар Менди се подложи на операция заради

...
Вратарят на Челси Едуар Менди се подложи на операция заради
Коментари Харесай

Вратарят на Челси Едуар Менди претърпя операция

Вратарят на Челси Едуар Менди се подложи на интервенция поради контузия на пръста, която получи по-рано през седмицата. Мястото на сенегалския национал като титулярен първи избор под рамката бе застрашено от Кепа Арисабалага, който получи късмет от мениджъра Греъм Потър през септември.

След като не бе титуляр през септември и октомври, Менди се върна на вратата в седмиците преди Световното състезание в Катар. Той игра за страната си на Мондиала, където първенците на Африка изгубиха от Англия с 0:3 в осминафиналите. При завръщането от шампионата, Менди се оплака от проблем в рамото, което докара до нова вратарска рокада. Сенегалецът имаше очаквания да се бори за титулярно място този месец, само че получи травма на пръста и бе опериран.

" Вратарят Едуар Менди претърпя интервенция за фрактура на пръста, получена по време на подготовка тази седмица. 30-годишният пазач ще работи от близко с медицинския щаб на клуба по време на интервала на възобновяване ", се споделя в късото изказване на " сините ", което не дава индикации по кое време Менди още веднъж ще бъде на линия, само че евентуално ще са няколко седмици.

Челси има съществени проблеми с травми, като в листата попадат Рийс Джеймс, Н`Голо Канте и Бен Чилуел, а продължително в лазарета са Армандо Броя, Уесли Фофана и Рубен Лофтъс-Чийк. За похлупак, Рахийм Стърлинг и Кристиан Пулишич получиха контузии в мача с Манчестър Сити във Висшата лига, изгубен с 0:1. Клубът въпреки всичко имаше мотиви за наслада, откакто разгласи три нови попълнения - Давид Датро Фофана, Андрей Сантос и Беноа Бадиашил. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР