Вратарят на Ботев Враца Красимир Костов сподели, че не е

...
Вратарят на Ботев Враца Красимир Костов сподели, че не е
Коментари Харесай

Красимир Костов: Най-важното е да се подготвим добре и да даваме най-доброто в мачовете

Вратарят на Ботев Враца Красимир Костов показа, че не е имал никакви съмнения за преподписването на контракта си с клуба. Той приказва пред клубния уебсайт след триумфа с 2:1 над Миньор Перник в контролна среща.

" Радвам се, че оставам в тима. Радвам се, че се резервира и ядрото на отбора от предходната година. Подготовката върви добре, сработваме се с треньора и условията му. Не мога да кажа, че съм имал съмнения да преподпиша, просто в тази обстановка не трябваше да се прибързва. Враца постоянно е първи мой избор. Първи желаех да се срещна с управлението на клуба - с господин Вангелов и господин Каменов. Бързо се разбрахме, Враца е моят втори дом. За моето дете даже е първи, тъй като съзнателният му живот е минал във Враца ", показа стражът на Ботев Враца.

" Мисля, че тимът ще е по-добър от предишния сезон. С всички се познаваме от дълго време, почитаме се. Радвам се, че идват нови момчета, които на пръв взор демонстрират, че заслужават да играят в нашия тим. Надявам се откровено да не претърпяваме тъгите от последните години ", посочи той.

" Росен Кирилов се е потвърдил като треньор. Много готин човек. Мисля, че ни чака положително бъдеще с него. Голямо благодаря на почитателите. Надявам се да си свършим работата доста по-рано и да се борим за нещо по-голямо ", показа още Красимир Костов.

Колкото до програмата за идващия сезон стражът показа: " За мен програмата е без значение. Най-важното е ние да се подготвим добре и да даваме най-хубавото от себе си в мачовете. "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР