Вратарят на Ботев (Враца) - Красимир Костов преди дни подписа

...
Вратарят на Ботев (Враца) - Красимир Костов преди дни подписа
Коментари Харесай

Краси Костов: Враца винаги е първи мой избор

Вратарят на Ботев (Враца) - Красимир Костов преди дни подписа нов контракт с клуба. Той даде изявление за клубния уебсайт след контролата против Миньор Перник, която бе извоювана с 2:1

Краси, преди няколко дни подписа нов контракт с клуба, само че по какъв начин върви подготовката съгласно теб?

-Да, веселя се, че оставам в тима. Радвам се, че се резервира ядрото на отбора от предходната година. Подготовката върви добре, сработваме се със старши треньора и неговите условия.

Доста почитатели се чудеха дали ще подпишеш нов контракт. Имаше ли съмнения?

-Колебания не мога да кажа. Просто в тези обстановки не би трябвало да се прибързва. Враца постоянно е първи мой избор. Първо желаех да се срещна с управлението на клуба с господин Вангелов и господин Каменов. Бързо се разбрахме. Враца е моят втори дом. За моето дете даже е първи, тъй като съзнателният му живот е минал във Враца. Не беше мъчно.

Ще бъде ли по-добър тима от предходната година?

-Да, мисля, че ще е по-добър. Ядрото се резервира и това е радващо. С всички се познаваме от дълго време, почитаме се. Всички са положителни футболисти. Радвам се, че идват нови момчета, които на пръв взор демонстрират, че заслужават да са в нашия тим. Надявам се да надградим с тях и да покажем по-добро лице. Надявам се откровено да не претърпяваме тъгите от последните години.

Имаш ли взор към това по какъв начин се готвят другите тимове и една прогноза за крайното класиране?

-Не мога да кажа. За мен е по-добре, че има повече тимове. Надявам се нашето показване да е по-добро от предходната година.

Имате нов треньор в лицето на Росен Кирилов, първи усещания от него?

-Той се е потвърдил като треньор. Много готин човек, бързо се сработихме, мисля че ни чака положително бъдеще с него.

Какво би споделил на почитателите на Ботев преди първите мачове?

-На почитателите бих желал да им благодаря за поддръжката през миналите години. Надявам се и тях, както споделям за следващ път, да не ги мъчим до края. Да си свършим работата доста по-рано и даже да се борим за нещо по-голямо. Едно огромно благодаря!

Как оценяваш програмата за шампионата?

-Аз съм на правилото, че ще играем с всеки. За мен програмата е без значение. Най-важното ние да се подготвим добре и да даваме най-хубавото от себе си в мачовете.
 Ботев (Враца) обърна Миньор в дебюта на Меси
Ботев (Враца) обърна Миньор в дебюта на Меси

Врачани завоюваха третата си контрола от предсезонната подготовка
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР