Вратарят на Ботев (Враца) Красимир Костов беше избран за играч

...
Вратарят на Ботев (Враца) Красимир Костов беше избран за играч
Коментари Харесай

Играчът на мача за Ботев : Червеният картон ни мобилизира

Вратарят на Ботев (Враца) Красимир Костов беше определен за състезател на мача при успеха с 1:0 над Славия. Стражът направи серия от невероятни спасявания, а в последните минути отчая и опитния Илиан Мицански, който можеше да донесе точката на “белите”.

“Благодаря на всички, които бяха до мен в най-трудния миг, който имах в кариерата си. Семейството ми, жена ми и моите другари ме поддържаха безусловно. Във футбола е по този начин - всеки ден би трябвало да даваш всичко от себе си. Понякога се получава, различен път - не”, съобщи Костов.
“Най-важното е да имаш предпочитание. Червеният картон ни активизира още повече и дадохме не 100, а 200% от опциите си. Поздравявам целия тим, тъй като се преборихме за 3 доста значими точки. Доказахме, че сме огромни мъже”, продължи някогашният вратар на Пирин (Благоевград).

“7 точки на непознат терен за дилетант в групата е много положително достижение. Радвам се, че съм част от този тим и благодаря на треньорския щаб и управлението, че ме привлякоха”, добави Костов.
Снимка: Марин Маринов, Sportal.bg
Първа лига 10 кръг, понеделник 1 октомври  Славия 0:1краен резулат  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР