Вратарят на Борнемут Арън Рамсдейл е един от играчите от

...
Вратарят на Борнемут Арън Рамсдейл е един от играчите от
Коментари Харесай

Вратарят на "Борнемут" е сред заразените с COVID-19 в английския футбол

Вратарят на " Борнемут " Арън Рамсдейл е един от играчите от британската Висша лига, дали позитивна проба за COVID-19. Това призна самият той пред " Сън ".

Рамсдейл е бил тестван през миналата седмица дружно с още 995 играчи, треньори и чиновници на клубовете. Положителните проби са неговата и още една, за която до в този момент не се оповестяват детайлности.
Още двама с COVID-19 във британската Висша лига Единият от тях е състезател на "Борнемут "
Вратарят разкри пред " Сън ", че при първата инспекция, преди подновяването на тренировките, резултатът му е бил негативен. Той допуска, че се е заразил, до момента в който е пазарувал сред двете тестувания.

" През последната седмица не съм правил нещо извънредно. Единствено съм излизал до супермаркета и до бензиностанцията, с цел да си заредя колата. Не съм бил по-невнимателен, само че наподобява, че съм се заразил тъкмо при някое от тези излизания на пазар ", изясни 22-годишният вратар.

Той няма признаци, само че ще остане под карантина у дома.

Общият брой на инфектираните футболисти, треньори и чиновници в клубовете от Висшата лига е 8. Шест позитивни проби бяха дадени преди възобновяване на тренировките, а две при повторното тестване.
Разрешиха контактните тренировки в Англия Нова крачка към подновяването на мачовете във Висшата лига
В момента тече трета инспекция за инфектирани. Очаква се резултатите да станат ясни до четвъртък (28 май), когато ще се състои срещата, на която би трябвало да се дефинира дефинитивно датата за завръщане на мачовете.

Футболът беше спрян на 13 март, откакто броят на инфектираните с ковид във Англия стартира да се покачва. До края на акцията би трябвало да се изиграят 92 срещи.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 2 443 10 130 880 Света 5 613 156 28 889 348 479 2 388 677 Заразени* Нови Починали България 2 443 10 130 Света 5 613 156 28 889 348 479
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР