Вратарят на Берое Иван Караджов даде мнението си след равенството

...
Вратарят на Берое Иван Караджов даде мнението си след равенството
Коментари Харесай

Караджов: За нас и точката е добре, спечелихме я на негостоприемен стадион

Вратарят на Берое Иван Караджов даде мнението си след равенството на своя отбор с Пирин. Двата отбора не съумяха да си вкарат и прибавиха по една точка в актива си.
 Пирин и Берое не съумяха да стигнат до по този начин мечтаните три точки Пирин и Берое не съумяха да стигнат до по този начин мечтаните три точки
“Честно казано толкоз работа не мисля, че имах. За нас и точката е добре, тъй като на негостолюбив терен я спечелихме. Прибираме се в Стара Загора и ще се готвим за другия мач.

Според мен се държахме доста добре до 85-ата минута. Те в последните минути на напред потеглиха, имаше грешки от наша страна и по тази причина им позволихме да стигнат до тези обстановки. Поздравявам нашите момчета.

Знам Берое на какво равнище е бил. Работил съм с Николай Киров през последните 2 години, знам неговите условия какви са и че сме доста надалеч. Имаме доста работа, всеки се раздава на най-много. Подобравяме се и нещата ще се получат.

За два мача щом допуснахме 1 гол, дори да не споделяме какъв гол, че ми е доста болно, очевидно е позитивна смяната на схемата ”, съобщи Караджов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР