Вратарят на Байерн (Мюнхен) Мануел Нойер ще пропусне оставащите срещи

...
Вратарят на Байерн (Мюнхен) Мануел Нойер ще пропусне оставащите срещи
Коментари Харесай

Нова контузия вади Нойер от игра до края на годината

Вратарят на " Байерн " (Мюнхен) Мануел Нойер ще пропусне оставащите срещи на баварците до края на годината поради травма на левия крайник. Германският национал е бил опериран сполучливо през днешния ден, като прогнозите са, че 31-годишният пазач ще се завърне в игра през януари.

Нойер e получил контузията в понеделник на последната подготовка на тима преди отпътуването за Гелзенкирхен за гостуването на " Шалке " довечера. Германският вратар, който е капитан на " Байерн " от този сезон, беше диагностициран с пукната костица на лявото ходило.

" Мануел Нойер получи нова травма и сме извънредно тъжни. Операцията мина добре, което е най-важното нещо за момента. Ние и капитанът ни гледаме в бъдещето. Мануел ще се върне към най-хубавите си дни и ще е разполагаем през януари ", съобщи изпълнителният шеф Карл-Хайнц Румениге пред клубния уебсайт.

Стражът на " Байерн " беше отвън игра от средата на април до края на август поради сходна травма на лявото ходило. Оттогава най-хубавият вратар в света за последните четири години изигра единствено пет мача за баварците - три в Бундеслигата и по един в Шампионската лига и другарски мач.
Haarriss im linken Mittelfuß - @Manuel_Neuer erfolgreich operiert: https://t.co/uFbyQafzy0

Gute Genesung und #ComeBackStronger, Captain! pic.twitter.com/PJQNVjIKAT
— FC Bayern München (@FCBayern) 19 September 2017
Тази вечер на вратата на " Байерн " против " Шалке " ще застане Свен Улрайх. Баварците нямат загуба от " миньорите " в Бундеслигата от декември 2010 година

В последните 13 мача сред двата тима " Байерн " има 10 победи и три равенства.

Според медиите в Германия първенците ще върнат в състава ветеранът Том Щарке, който постави завършек на кариерата си след края на предишния сезон.

36-годишният вратар беше викнат за лятното турне на тима в Азия поради травмите на Нойер и Улрайх.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР