Вратарят на Байерн Мюнхен - Мануел Нойер се оказа отрицателен

...
Вратарят на Байерн Мюнхен - Мануел Нойер се оказа отрицателен
Коментари Харесай

Шофьор на такси: Имам 4 деца, а Мануел Нойер се подигра с мен

Вратарят на Байерн Мюнхен - Мануел Нойер се оказа негативен воин в историята, която " Билд " разгласява. Разказът е на таксиметров водач, който му върнал портфейл с пари, кредитни карти и документи, забравени в неговата кола. Вместо великодушна признателност, немският национал му изпратил единствено една своя фланелка. С това стиснатият Нойер си навлече подигравките на почитателите освен в Германия, само че и по света.

" Името и адресът на Мануел Нойер бяха написани на персоналната карта, а портфейлът съдържаше карта Visa Platinum, черна карта Mastercard и към 800 евро в брой ", описа таксиметровият водач с букви HS.

Той решил да върне портфейла на Нойер и отишъл до къщата му в Лехел. След като не го намерил там, траял към град Тегернзе, където футболистът има парцел, само че той не бил там. След това схванал, че мениджърът му живее наоколо, отишъл при него и му оставил портфейла с информацията си за контакт. По време на цялото гонене таксиметровият водач изминава към 120 километра и губи време и пари, само че бил удовлетворен, че е върнал портфейла. Две седмици по-късно на адреса му идва пакет с подписана фланелка на Нойер.

" Изпрати ми единствено един екип в кутия, даже нямаше благодарствена записка. Имам 4 деца, а той се подигра с мен. Голямо отчаяние ", съобщи водачът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР