Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген все още не се

...
Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген все още не се
Коментари Харесай

Условието на Тер Стеген, за да преподпише с Барса

Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген към момента не се е съгласил да удължи контракта си, твърди Goal.com. Преговорите сред двете страни не престават, а немският национал е податлив да направи известни отстъпки. Първоначално той настояваше годишна заплата от 24 млн. евро, само че в този момент е понижил условията си и е подготвен на подпише против годишно заплащане от 18 млн.

Ако Барса удовлетвори претенциите на Тер Стеген, той ще се трансформира в най-скъпоплатеният вратар в света, каквото е желанието му. Стражът ще взима и втората най-висока заплата в каталунския гранд след Лионел Меси, който получава към 31 млн. евро годишно.

В момента Тер Стеген се възвръща от интервенция. Неговото коляно още не е готово за пълноценни натоварвания, само че съгласно последните информации има огромен късмет германецът да е на линия за дербито с Реал Мадрид на 24 октомври.

Тер Стеген дойде в Барселона през 2014 година от Борусия (Мьонхенгладбах). През предишния сезон той записа 36 мача в Ла Лига, в които позволи 36 гола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР