Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген предупреди своите съотборници, че

...
Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген предупреди своите съотборници, че
Коментари Харесай

Стражът на Барса: Ако сме фокусирани, за Рома ще е много тежко

Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген предизвести своите съотборници, че всички би трябвало да са безпределно съсредоточени в реванша против Рома от четвъртфиналите на Шампионската лига.

„ Блаугранас” завоюваха с 4:1 на собствен терен в първата среща и сигурно наподобяват като любимец за класиране в топ 4 на шампионата. Резултатът даже оставя опция на каталунците да изгубят с 2 гола разлика на „ Олимпико” и отново да продължат напред.

Валверде: Нямаме право да считаме Рома за надвит

„ Предстои ни мач, който няма да бъде лек”, разяснява 25-годишният Тер Стеген. „ Ние сме изцяло съсредоточени, до момента в който знаем, че имаме преднина, която да браним. Искаме да изиграем добър мач, с който да се класираме напред.”

Треньорът на Рома: Длъжни сме да имаме вяра в чудото

„ Имаме качества и знаем по какъв начин да се оправяме в тежките мачове, а утрешният сигурно ще е подобен. Ако останем фокусираме, ще имаме голямо преимущество и на Рома ще им бъде доста тежко.Те разполагат с качества, само че в случай че бъдем изцяло съсредоточени, нещата ще стоят по този метод. Искаме да излезем на терена и да играем нашата игра.”

„ Определено не идваме тук, като си мислим, че всичко е завършило. Срещаме отбор, който доста желае да прогресира в Шампионската лига. Играем надалеч от вкъщи, а на игрища като този е доста мъчно. Намираме се в страхотна позиция на всички фронтове, но това не е опрощение да не поставяме усилия”, добави немският национал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР