Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген не смята, че изненадващите

...
Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген не смята, че изненадващите
Коментари Харесай

Тер Стеген: Случилото се срещу Рома и Ливърпул беше не само въпрос на тактика, но и на психика

Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген не счита, че изненадващите отпадания от Ливърпул и Рома в последните два сезона на Шампионската лига се дължат само на тактически и игрови неточности. Според него душeвността на тима също е изиграла роля за това.

“Отпаданията от Рома и Ливърпул в Шампионската лига не могат да бъдат оправдани единствено с тактически или игрови неточности. Човек би трябвало да навлезе дълбоко и в тематиката за душeвността. Затова в никакъв случай не бих споделил, че това няма да ни се случи още един път. Всички замръзнахме, тъй като нямахме пояснение за станалото”, съобщи Тер Стеген в изявление за немското списание 11 Freunde.

" The eliminations against Rome and Liverpool cant only be justified by tactical or in-game errors but one must dive deeply into matters of psychology as well ", he said.

" Therefore I would never say that this can't happen to us again ", he added.
— BarçaTimes (@BarcaTimes) 25 октомври 2019 година
“Искам да обогатя Барселона и стила му на игра. За мен купите са еднообразно значими със спомените, които имам, откогато съм в тима. Отношенията ми с Мануел Нойер? Професионалисти сме и се борим за една и съща цел, само че можем да си приказваме за всичко, без да намесваме тези амбиции”, добави стражът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР