Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген изрази разочарованието си от

...
Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген изрази разочарованието си от
Коментари Харесай

Вратар на Барса недоволен от статута си за Германия

Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген изрази разочарованието си от обстоятелството, че втори избор под рамката на вратата зад Мануел Нойер за националния тим на Германия.

27-годишният пазач бе на аварийна пейка по време на евроквалификациите против Холандия и Северна Ирландия предишния уикенд, без значение от това, че нееднократно му беше обещавано от селекционера Йоахим Льов, че ще получи късмет да се потвърди през 2019.

„ Не е елементарно да намеря пояснение за това, което ми се случва. Все още върша всичко по силите си, само че това пътешестване до Германия беше тежък удар за мен ",сподели Тер Стеген пред публицисти на маркетингово събитие в Барселона.

Безспорният номер 1 в Барселона Тер Стеген по този начин и не съумя да измести Нойер в немския народен тим. Той изигра единствено един мач за Маншафта през тази година – 45 минути в другарски дуел против Сърбия през март.

Льов дефинира Тер Стеген като „ вратар от международна класа “, само че съобщи в понеделник, че не има намерение да прави промени на вратарския пост след провалянето от Холандия с 2:4.

„ Бях в Барселона и организирах дълъг диалог с Марк-Андре, и му дадох обещание, че той ще получи своя късмет в квалификационната акция “, показа немският селекционер предходната седмица. В скорошно изявление за немския уеб страница t-online Тер Стеген съобщи, че желае да стане номер 1 под рамката на вратата на Германия, „ само че не непременно “. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР