Вратарят на Барселона и германския национал на Германия Марк-Андре тер

...
Вратарят на Барселона и германския национал на Германия Марк-Андре тер
Коментари Харесай

Удар по Германия: Звезда на Барселона пропуска UEFA EURO 2020

Вратарят на Барселона и немския национал на Германия Марк-Андре тер Стеген удостовери, че ще се подложи на интервенция на коляното, която автоматизирано го изважда от състава на „ Бундестима “ за идното Европейско състезание това лято.

„ Разочарован съм от вчерашното проваляне и от това, че към този момент не можем повече да спечелим Ла Лига “ написа Тер Стеген в обществената мрежа „ Instagram “.

„ След комплицирания старт на сезона, показахме темперамент в 19 мача без загуба, само че не успяхме да запазим тази форма. Реших дружно с медицинския екип на клуба да направя спомагателна намеса на коляното. Тъжно ми е, че ще пропусна EURO 2020 през лятото с Германия. За първи път от доста години ще бъда почитател вкъщи, подкрепяйки страната си, уповавам се да спечелим! След лятната пауза, когато се върнем на терена, уповавам се да съумея да играя още веднъж с почитателите, липсва ми! Благодаря ви за поддръжката през този сложен сезон и бъдете здрави! “, гласеше още поста на вратаря.

Барселона удостовери, че 29-годишният пазач ще бъде се подложи на интервенция в четвъртък, 20 май в шведската столица Малмьо.

LATEST NEWS | will undergo a therapeutic procedure on the patellar tendon in his right knee.

More details:
— FC Barcelona (@FCBarcelona)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР