Вратарят на българския отбор Даниел Наумов смята, че тимът като

...
Вратарят на българския отбор Даниел Наумов смята, че тимът като
Коментари Харесай

Даниел Наумов: Наистина може да се търси някакъв оптимизъм

Вратарят на българския тим Даниел Наумов счита, че отборът като цяло заслужава положително показване за играта си през днешния ден в Лесковац. - резултат, който изпрати Сърбия на европейските финали.

Българският отбор остава без победа в акцията, само че през днешния ден беше на 8 минути от това да я реализира. По подобен метод се разви и срещата с Унгария, когато другият класирал се от потока отбор се добра до точката секунда преди последната съдийска свирка.

" Както се получи на предния мач, допуснахме изравнително попадение в края на срещата. И все пак считам, че можем да се поздравим за положителното лице, което показахме ", стартира Наумов.

След относително слаба първа част, българите взеха самодейността през втората и преобладаваха в огромни интервали.

" На полувремето сменихме някои тактически неща. Треньорът даде някои директиви за тактиката и това е, което променихме. Дали " отлепяме ютията " към този момент би трябвало да попитате треньора. Но считам, че много повече време би трябвало да се гледа, с цел да се каже такова нещо и да изиграем повече мачове на такова равнище. Ние в съблекалнята съжаляваме, че не спечелихме последните два мача. Но мисля, че в действителност може да се търси някакъв оптимизъм. И се надяваме българската нация да бъде обединена към футбола “, приключи вратарят на България.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР