Вратарят на България - Георги Георгиев, бе на мнение, че

...
Вратарят на България - Георги Георгиев, бе на мнение, че
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Едно невнимание не взе трите точки

Вратарят на България - Георги Георгиев, бе на мнение, че " лъвовете " са заслужавали успеха против Ейре. Срещата приключи 1:1.

" Мисля, че това, което показахме, битката, която оказахме, в действителност можеше да се поздравим с успеха. Едно нехайство ни взе трите точки, които за мен бяха доста значими - няма какво да създадем ", стартира Георгиев.

" Нямаше толкоз работа за мен и дейности във вратата. Повече с командване целият тим предотврати тези обстановки. Новият капитан? Доказа, че е един човек, който е престиж, тъй че се надявам да не е сериозна контузията му и да не може да играе с Уелс ".

" Треньорът може да каже какво би трябвало да подобрим. Чака ни тежък мач в Кардиф и нека да покажем добра игра и да се поздравим с триумф, в случай че ли не, то най-малко непълен. Ако ми гласоподават доверие, давам всичко от себе си. Треньорите го вземат решение това нещо. Винаги съм подготвен да оказа помощ и се надявам, в случай че може, да се продължат моите игри, само че това зависи от управлението ", приключи Георги Георгиев ", приключи стражът.
 България и Ирландия приключиха 1:1 в Лига на нациите
Гол в продължението лиши успеха на България против Ирландия

Двубоят на " Васил Левски " приключи 1:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР