Вратарят на Азербайджан Шахрудин Магомедалиев говори пред медиите на стадион

...
Вратарят на Азербайджан Шахрудин Магомедалиев говори пред медиите на стадион
Коментари Харесай

Вратарят на азерите: Искахме да срещнем силен съперник като България

Вратарят на Азербайджан Шахрудин Магомедалиев приказва пред медиите на стадион " Тофик Бахрамов " след равенството 1:1 с България, поставило и завършек на шампионата " FİFA series " в Баку.

" Нека си признаем, че първият ни противник в този шампионат Монголия не беше на изключително високо равнище. Искахме да се срещнем с подобен мощен противник като България. И макар че създадохме доста моменти да превземем вратата им, шансът ни се усмихна в самия край. Излишно е да споделяме, че действително спасихме мача. Българите бяха повече защитаващи се и разчитаха на контраатаки. И мисля, че даже можехме да победим ", съобщи опитният пазач на азерите.

" Днешният мач донесе убеденост в силите на Азербайджан. Показахме, че можем да играем против мощни противници. И то доказахме в мачовете с Швеция, с Австрия. Имаме една тежка загуба от Белгия, само че считам, че може да се случи на всеки. Белгия не е инцидентен тим. Но през днешния ден съм удовлетворен от целия ни тим ", съобщи стражът на домакините.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР