Вратарят на Атлетик Билбао Яго Ерерин показа уважение към Реал

...
Вратарят на Атлетик Билбао Яго Ерерин показа уважение към Реал
Коментари Харесай

Вратарят на Атлетик Б: Реал може да ти вкара 7 навсякъде, карам се с приятелите ми за Бензема

Вратарят на Атлетик Билбао Яго Ерерин сподели почитание към Реал Мадрид преди днешното посещение на отбора му на “Сантиаго Бернабеу”. Също по този начин, той отбрани нападателя на мадридчани Карим Бензема от рецензиите по негов адрес.

“Много ме е боязън от Реал Мадрид, тъй като това е Реал Мадрид и може да ти вкара 7 гола на всички места. Вярно е, че в този момент отборът не е в най-хубавата обстановка, само че ме е боязън от него на всеки стадион и във всеки един миг. По всяко време може да ти забие 4 гола. Трябва да се любуваме на нашия миг и да излезем от черната ни серия на техен терен.
El Athletic ha sumado 1 punto de 39 posibles en los últimos 14 años
Garitano y Williams han llevado a los leones del descenso a Europahttps://t.co/FvsihMnz6S
— AS (@diarioas) April 21, 2019 Карим Бензема ми се коства като най-силният им състезател, оставяйки настрани Кристиано Роналдо, който е най-големият голмайстор. Бензема е суперкласен нападател. Карал съм се с приятелите ми поради него. Тези, които не схващат от футбол, се водят единствено по головете. В предходния ни мач на “Бернабеу” седях на скамейката с Аритц Адурис и си приказвах с него. Той ми сподели, че желае да разполага с всичко, което има Бензема. Това ми го сподели Адурис, който би трябвало да схваща от това. Бензема е необикновен пред гола, когато е в добър миг. Дали ще ни е по-добре, че няма да играем против Кристиано? Човече, същото като това да играеш против Барселона без Лионел Меси - по-добре е. Така ти вършат дребна услуга. Всяка топка, допряна от Кристиано, влизаше”, съобщи Ерерин в изявление пред AS. Примера дивисион 33 кръг, неделя 21 април  Хетафе 2:0почивка  Севиля
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР