Вратарят на Астън Вила и аржентинския национален отбор Емилиано Мартинес

...
Вратарят на Астън Вила и аржентинския национален отбор Емилиано Мартинес
Коментари Харесай

Емилиано Мартинес: За някои това е най-добрият отбор на Аржентина в историята, но не и за мен

Вратарят на Астън Вила и аржентинския народен тим Емилиано Мартинес не счита сегашния отбор на " гаучосите " за най-хубавия в историята.

" Спомням си, че попитах Лео Меси с какво този тим е по-различен от този през 2014 година Спомням си националния тим, който загуби от Германия с дузпи през 2006 година Там играха страхотни играчи, демонстрираха доста добър футбол.

Единствената разлика е, че имахме шанс да спечелим. Имахме шанс да спечелим Купата на Америка. Това събра всички дружно. Тогава играхме край на " Уембли " с 80 000 аржентинци. Тогава имахме шанс, че всичко се разви по този начин. На Световното състезание също. Имахме шанс да спечелим две дузпи. Нямаше такова нещо да играем тики-така и да печелим всеки мач с 3:0.

За разлика от предходните тимове, ние имахме шанс да спечелим. През 2014 година националният тим игра край на Световното състезание, а топката не влезе във вратата. Лео ми сподели, че националният тим е еднакъв и това е единствената разлика.

За някои ние станахме най-хубавият тим на Аржентина в историята, само че не и за мен. Но в случай че повторим този триумф още един път, тогава ще се съглася. Докато не го създадем още веднъж, ми е мъчно да се съглася ", сподели Мартинес.
 Аржентина ще изиграе контроли с Панама и Кюрасао
Аржентина ще изиграе контроли с Панама и Кюрасао

Това ще бъдат първите мачове на Аржентина пред лична аудитория след триумфа над Франция с дузпи на финала на Световното състезание през декември
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР