Вратарят на Астън Вила Емилиано Мартинес покани съотборника си в

...
Вратарят на Астън Вила Емилиано Мартинес покани съотборника си в
Коментари Харесай

Емилиано Мартинес покани Лео Меси в Астън Вила, готов е да си намали заплатата

Вратарят на Астън Вила Емилиано Мартинес предложения съотборника си в националния тим Лионел Меси да се причисли към бирмингамци. Договорът на Лео с Пари Сен Жермен изтича и по всичко проличава, че той няма да остане на " Парк де Пренс ", откакто е в обтегнати връзки с почитателите и шефовете на клуба. По-вероятно е той да се завърне в Барселона, само че Мартинес къде на смешка, къде съществено, се надява Меси да пристигна на " Вила Парк ", като даже е подготвен да понижи заплатата си, с цел да може това да се случи.

" Щом почитателите на Пари Сен Жермен освиркват Меси, аз бих се радвал той да пристигна в Астън Вила. Ела тук, ще храня приятелите ти, аз върша грил празненства всеки уикенд! Дори съм подготвен да понижа заплатата си поради Меси, в случай че се постанова ", показа Мартинес пред ESPN.

Мартинес и Меси са в отлични връзки от националния тим на Аржентина. Двамата имаха съществена роля за извоюваната международна купа от " гаучосите " в Катар.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР