Вратарят на Астън Вила Емилиано Мартинес даде интервю за Скай

...
Вратарят на Астън Вила Емилиано Мартинес даде интервю за Скай
Коментари Харесай

Вратарят на Астън Вила не може да заспи поради слабите резултати

Вратарят на Астън Вила Емилиано Мартинес даде изявление за " Скай Спортс "  , в което приказва обстойно за формата на своя тим. Стражът показа, че играчите, а не треньорът, би трябвало да поемат отговорност за слабите резултати от началото на сезона.

" Дори когато спечелим, само че аз позволи гол не мога да заспя. Не можах да заспя и след мача с Арсенал в сряда, когато си легнах в 6:30 сутринта и станах в 7:15. Не се усещам добре, когато изгубвам, когато позволявам гол, само че това съм аз – не преставам напред и ще упражнявам.

Обичам този клуб, споделих го от първия ми ден тук, обичам го. Харесва ми да съм тук, не желаех да вървя на никое място и съм дебитор на почитателите, които останаха зад мен и ме поддържаха. Когато видя децата ми с моята тениска на игрището и те викат моето име, това ме кара да желая да остана и защото обичам този клуб, това е повода да не мога да дремя ", показа Емилиано Мартинес пред " Скай Спортс ".

Загубата на Астън Вила през седмицата от Арсенал сложи Стивън Джерард под още по-сериозно напрежение, който трябваше да одобри обстоятелството, че отборът му бе освиркван три дни по-рано против загубата от Уест Хям. Вила са спечелили единствено три от последните си 16 мача в лигата.

" Треньорът ни дава проекта за игра всяка седмица и ние играчите сме длъжни да го осъществим. Когато вършим неточности или самостоятелни грешки, треньорът не играе. Той ни дава тактическия проект, само че играчите би трябвало да го осъществим, знаем какво да вършим, треньорът няма виновност. Джерард ни сподели след мача с Арсенал, че не пазиме вярно рисковите зони, като че ли животът ни зависи от това и той е прав – евентуално предишния сезон слагахме повече тела пред топката и 11 играчи действително се защитавахме "  , добави стражът на бирмингамци.

Мартинес записа 26 сухи мрежи в първите си два сезона, само че към момента търси своята първа през актуалната акция. Аржентинският национал ще бъде значима фигура за състава си на идното Световно състезание в Катар, само че за момента не е удовлетворен с формата, която демонстрира.

За Астън Вила следва тежък конфликт против първенеца Манчестър Сити, а срещата може да наблюдавате през днешния ден от 19:30 онлайн по DIEMA SPORT 2.

 

Източник: Скай Спортс
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР