Вратарят на аржентинския национален отбор Емилиано Мартинес е доволен, че

...
Вратарят на аржентинския национален отбор Емилиано Мартинес е доволен, че
Коментари Харесай

Емилиано Мартинес: Меси е най-добрият играч на планетата

Вратарят на аржентинския народен тим Емилиано Мартинес е удовлетворен, че е съумял да помогне на Лионел Меси да реализира огромната си фантазия да завоюва международната купа.

" Меси е най-хубавият състезател на планетата. Моята фантазия като вратар беше да му оказа помощ да завоюва международната купа, с цел да няма подозрение, че той е най-хубавият състезател в историята. Във всеки мач казвахме, че играем за хората. Играем за националния тим не за пари, а с цел да пазиме цветовете на страната ни. Когато краката към този момент не се подчиняваха, сърцето постоянно правеше крачка напред ", споделя Мартинес, представен от " Марка ".

Аржентина стана първенец на Световното състезание по футбол, като победи Франция на финала след 3:3 в постоянното време и продълженията и 4:2 при дузпите.

Мартинес бе приет за най-хубавия вратар на международното състезание, а Лионел Меси стана най-хубавият състезател на шампионата.

Мартинес беше приветстван от десетки хиляди хора в родния му град Мар дел Плата, оповестява Агенция Франс Прес.

Според локалните медиите по 100 000 души са се събирали пред великански екрани на плажа по време на Световното състезание в този морски град, който е на 420 км от Буенос Айрес.

30-годишният Мартинес, който бе определен за най-хубав вратар на Мондиала, сподели пред своите почитатели, че е горделив да бъде първият гражданин на града, който става международен първенец.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР